Aartsbisdom > Bedevaart > Bedevaart Lourdes > Tweede Nieuwsbrief bisdombedevaart Lourdes 2015 verschenen

Tweede Nieuwsbrief bisdombedevaart Lourdes 2015 verschenen

In de aanloop naar de bisdombedevaart naar Lourdes (2 t/m 9 mei 2015) brengt het Aartsbisdom Utrecht een onregelmatig verschijnende Nieuwsbrief uit. Daarmee willen het aartsbisdom en bedevaartorganisatie VNB de lezers op de hoogte houden van het laatste nieuws rond deze bedevaart. Donderdag 18 december is de tweede editie van deze Lourdes Nieuwsbrief verzonden.

Deze Nieuwsbrief bevat onder meer een bericht over het projectkoor dat voor de komende Bisdombedevaart naar Lourdes wordt geformeerd. “Dit koor zal zingen tijdens al onze vieringen in Lourdes, tijdens de Internationale Hoogmis én tijdens onze deelname aan de Lichtprocessie. Hiermee wil de organisatie alle koorleden in het aartsbisdom de kans geven om te zingen tijdens deze bedevaart – tijdens de vorige twee edities in 2009 en 2012 verzorgde één (parochie)koor nog alle zang,” zo meldt de Lourdes Nieuwsbrief.
De hoop is dat velen uit de verschillende parochiekoren in het Aartsbisdom Utrecht zich aan zullen melden. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu voor dit koor opgeven. Zij moeten wel bereid zijn om nog voor vertrek twee zaterdagen te oefenen en de liederen in te studeren. Deze oefendagen vinden plaats op zaterdag 21 maart en zaterdag 18 april, van 10-15 uur. De locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. “De omvang van het projectkoor is uiteraard niet onbeperkt, dus tijdige aanmelding is belangrijk,” zo benadrukt de organisatie van de bedevaart.
Belangstellende koorleden kunnen zich vóór 1 maart 2015 per mail (lokate@aartsbisdom.nl) opgeven o.v.v.:

Naam
Adres
Parochie
Koor
Stemsoort

Een abonnement op deze digitale Nieuwsbrief is gratis. Aanmelden kan via: redactie@aartsbisdom.nl