Aartsbisdom > Bedevaart > Bedevaart Lourdes > Nieuwsbrief over bisdombedevaart naar Lourdes

Nieuwsbrief over bisdombedevaart naar Lourdes

header-lourdes-nieuwsbrief-2018-h

In de aanloop naar de bisdombedevaart naar Lourdes in 2018 is het Aartsbisdom Utrecht een digitale Nieuwsbrief gestart. Met deze Nieuwsbrief (die in de komende maanden onregelmatig zal verschijnen) willen het Aartsbisdom Utrecht en bedevaartorganisatie VNB belangstellenden op de hoogte houden van het laatste nieuws rond deze bedevaart, die voor de vierde keer wordt gehouden.

Hoofdaalmoezenier vicaris Cornelissen verwijst in de Nieuwsbrief onder meer naar de startbijeenkomst die eerder dit jaar in Dijnselburg is gehouden: “Je kon toen al het enthousiasme bij de aanwezigen voelen en dat is de afgelopen maanden alleen nog maar gegroeid. Overal in ons bisdom zijn de voorbereidingen voor deze bedevaart in volle gang: er zijn artikelen geplaatst op websites en in parochiebladen en op vele plaatsen staan informatieavonden op het programma. We rekenen op basis van alle positieve geluiden op zo’n 1.200 deelnemers!”

De eerste Nieuwsbrief bevat onder andere informatie en tips over promotiemateriaal voor de bedevaart, het nut van het tijdig doorgeven van inschrijvingen aan VNB, fondswerving, het jongerenprogramma tijdens deze bedevaart, de sponsoring van jongeren en het projectkoor dat voor deze bisdombedevaart zal worden gevormd. Ook staan de drie reisopties onderaan de Nieuwsbrief vermeld.

Lees hier de Nieuwsbrief over de bisdombedevaart naar Lourdes
Aanmelden voor deze Nieuwsbrief: klik hier