Aartsbisdom > Nieuws > Zomereditie 2021 Nieuwsbrief Ariënsinstituut verschenen

Zomereditie 2021 Nieuwsbrief Ariënsinstituut verschenen

De leden van de Diocesane Gebedskring hebben de tweede Nieuwsbrief van 2021 ontvangen van het Ariënsinstituut. In zijn bijdrage gaat rector Kuipers onder meer in op de afsluiting van het studiejaar. Ook noemt hij zijn aanstelling tot rector van Priester- en Diakenopleiding Bovendonk, een taak die hij zal combineren met zijn werkzaamheden als rector van het Ariënsinstituut.

Verderop in de Nieuwsbrief staat een uitgebreid verslag van de afsluiting van het studiejaar: op vrijdag 25 juni was het de beurt aan de priesterstudenten en op zaterdag 26 juni werd het cursusjaar voor de diakenstudenten en de toekomstige catecheten en diaconaal assistenten feestelijk afgesloten.
Ook in deze Nieuwsbrief: het verslag van de priesterwijding van Paulus Tilma, een verslag van de rectorwisseling op Bovendonk (een weekendopleiding voor priester- en diakenstudenten van het bisdom Breda) en een bericht over de nieuwe digitale Nieuwsbrief van het Ariënsinstituut. Tot slot bevat de Nieuwsbrief een overzicht van de aankomende wijdingsdata.

Lees hier de volledige Nieuwsbrief

 

Tags: