Aartsbisdom > Nieuws > Vacature voor facilitair medewerk(st)er bij bisdom

Vacature voor facilitair medewerk(st)er bij bisdom

Het Aartsbisdom Utrecht is op zoek naar een facilitair medewerk(st)er. In principe gaat het om een fulltime functie (37,5 uur per week), maar eventueel is een aanstelling in deeltijd ook mogelijk.

De werkzaamheden bestaan vooral uit het schoonmaken van werkkamers maar er is ook meer ‘traditioneel’ huishoudelijk werk, zoals het in de boenwas zetten van antiek meubilair, zilver poetsen en het wassen en strijken van paramenten. Daarnaast behoort de catering voor vergaderingen tot de taken. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, zo mogelijk bij een vergelijkbare instelling dan wel in een vergelijkbare werkomgeving (met veel ‘traditioneel’ huishoudelijk werk), is een pré. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woont in Utrecht of omgeving, die praktiserend rooms-katholiek is, de leer van de Kerk onderschrijft en een levensstaat voert die daarmee overeenstemt.

Het Aartsbisdom Utrecht biedt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is passend bij de functie en bij de leeftijd en ervaring van de medewerk(st)er. Daarnaast biedt het Aartsbisdom Utrecht goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13de maand, adv-dagen en een goed pensioen (PfZW).

Sollicitatiebrieven (inclusief c.v.) kunnen vóór 1 december worden gestuurd naar het Aartsbisdom Utrecht, t.a.v. mr. J.L.W.M. Zuijdwijk, Maliebaan 40, 3581 CR Utrecht of per e-mail naar: economaat@aartsbisdom.nl.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst