Aartsbisdom > Nieuws > ‘Back to church’: boekje voor genodigden in parochies

‘Back to church’: boekje voor genodigden in parochies

cover-katholiek-in-deze-tijd-def-kl-br

In het weekend van 9 en 10 september nodigen meerdere kerkgenootschappen mensen uit weer mee te gaan naar de Kerk. Met het interkerkelijke project ‘Back to church’, worden kerkleden gevraagd iemand uit te nodigen. Speciaal voor de deelnemende rooms-katholieke parochies heeft uitgeverij Adveniat een boekje uitgebracht, bedoeld om uit te delen aan de genodigden.

Het boekje heeft de titel ‘Rooms-Katholiek in deze tijd’. Het gaat in op verschillende vragen die de gasten kunnen hebben als ze voor het eerst in lange tijd weer een keer mee gaan naar de Kerk, zoals: Wat inspireert je? Hoe is het om rooms-katholiek te zijn? Wat gebeurt er tijdens de Eucharistie? Wat betekent geloof voor de samenleving? Het boekje krijgt een imprimatur van mgr. Hans van den Hende, de voorzitter van de Nederlandse Bisschoppenconferentie, die onder meer het voorwoord schrijft.

Parochies kunnen het boekje bestellen en krijgen voordeel als ze een grote hoeveelheid afnemen. Vanaf honderd boekjes bedraagt de prijs slechts € 1,30 per stuk. Losse boekjes kosten € 5,95.

Klik hier om het boekje te bestellen.